Skip to main content

Департамент праці та соціальної політики запрошує ветеранів АТО взяти участь у проекті «Ветерани: від діалогу до працевлаштування»

|

Департамент праці та соціальної політики Харківської міської ради запрошує ветеранів АТО взяти участь у проекті «Ветерани: від діалогу до працевлаштування».

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства соціальної політики України, організатор – Всеукраїнська громадська організація «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

Проект надасть ветеранам АТО чудову можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку та пройти перше інтерв’ю. Протягом 3 днів у всіх учасників буде унікальна можливість відвідати мотивуючи лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготувати себе до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.

          Участь  у проекті безкоштовна. Витрати на проживання та харчування іногородніх покриваються організаторами.

Семінар в рамках всеукраїнського проекту відбудеться в м. Харків 7 – 9 листопада 2018 р. Запрошуються демобілізовані бійці АТО Харківської та Полтавської областей.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/ZDGXtBrWznZeXlG23

Більш детально про проект можна прочитати тут:  http://familyato.org/ua/proekty/pratsevlashtuvannya-veteraniv.html

З усіх питань, що виникають з приводу участі у проекті, звертайтесь на електронну адресу: info.familyato@gmail.com

Перейти до вмісту