Skip to main content

Терцентр Київського району: “Новорічні свята тривають!”

|

Новорічні свята тривають

Територіальний центр Київського району завжди шанує народні традиції. Якщо заходи для підопічних присвячені Різдвяним канікулам відзначалися з 25 грудня по 8 січня, то заходи зі святкування Нового року почалися з 28 грудня і будуть тривати до 21 березня – початку астрологічного року,  в цей період настає китайський новий рік і новий рік за слов’янським календарем.

28 січня підопічні відділення денного перебування прийняли поздоровлення від директора територіального центру, Коротька Петра Васильовича. Всім підопічним були вручені солодкі подарунки. Потім почалася розважальна програма за участю Діда Мороза та Снігуроньки, костюмованих казкових героїв, після чого пройшов новорічний концерт.

11 січня у відділенні пройшла театралізована вистава «Вечори поблизу Диканьки». Наші підопічні в чудових костюмах по-своєму обіграли це прекрасне гоголівське творіння. Глядачі із задоволенням брали участь і в конкурсній програмі по закінченні вистави.

Про «Фельдман Екопарк» можна розповідати нескінченно, це дивовижне місце, де завжди панує доброта, де все живе є великою родиною, в якій живе любов і відсутня агресія. У будь-яку погоду екскурсія в цей чудовий куточок природи несе позитивні емоції. 14 січня працівники «Фельдман Екопарку» організували підопічним територіального центру привітний прийом, з катанням на конях, провели майстер – клас по виготовленню різдвяних янголят і пригостили чаєм. Ми побували, немов у зимовій казці, милуючись природою. На обличчі кожного з нас сіяла усмішка.

Позитивні емоції – запорука здоров’я кожного – це вже давно засвоїли підопічні територіального центру Київського району.

  

 

Перейти до вмісту