Skip to main content

24 січня 2019 року для підопічних Шевченківського терцентра пройшла лекція-семінар за участю представників Асоціації незрячих юристів      

|

Спільне розпорядження майном.   

24 січня 2019 року для підопічних відділення денного перебування Шевченківського територіального центра надання соціальних послуг міста Харкова пройшла лекція-семінар за участю представників Асоціації незрячих юристів.   

Спільна сумісна власність – спільна власність двох або більше осіб без визначення часток кожного з них у праві власності.

Майно, набуте в результаті спільної праці та за спільні грошові кошти членів сім’ї, є їхньою спільною сумісною власністю, якщо інше не встановлено договором, укладеним у письмовій формі.

Суб’єктами права спільної сумісної власності можуть бути фізичні особи, юридичні особи, а також держава,територіальні громади, якщо інше не встановлено законом.

Тема лекції – семінару була цікава кожному підопічному. Юристам було задано багато питань і отримано вичерпні відповіді. Лектори доносили до слухачів безліч практичних порад і прикладів зі своєї практики, зрозуміло підносили інформацію, було легко слухати і сприймати.

Будьте чемними та дійте в рамках чинного законодавства, не порушуючи інтереси інших співвласників вашого майна.

Перейти до вмісту