Skip to main content

Майстер-клас “Чарівна джутова нитка”

|

6 лютого в територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району міста Харкова був проведений майстер-клас з декору джутовою ниткою для відвідувачів відділення.

Усім хочеться створити в своєму житлі позитивну атмосферу та домашній затишок. З безліччю доступних матеріалів для творчості або навіть з підручних засобів можна зробити оригінальні речі для дому своїми руками, у цьому і переконалися учасники майстер-класу. Робили незвичайні речі із звичайних матеріалів.

У кожного вдома з першого погляду є багато непотрібних речей : банок з консервації, кофе, соусів, тощо. Але їм можна дати друге життя. Найприємніше те, що вироби з джуту не вимагає будь-яких спеціальних приладів і матеріалів. Головний матеріал – джутова нитка. На майстер – класі люди поважного віку своїми руками перетворювали непотрібні баночки на корисні й гарні предмети.

Учасники майстер-класу отримали масу задоволення від того, що зробили своїми руками дивовижні і корисні речі, які вони будуть використовувати вдома.

Перейти до вмісту