Skip to main content

Підопічні Московського терцентру відвідали екскурсію на чайній фабриці

|

АНГЛІЙСЬКЕ ЧАЮВАННЯ!

22 лютого 2019 року група екскурсантів з підопічних  терцентру Московського району подолали значну відстань до фабрики чаю, розташованої по вулиці Роганській.

Так багато запитань було задано екскурсоводу Анастасії, дуже харизматичній та енергійній дівчині, яка зустріла нашу групу, і на кожне запитання була дана компетентна відповідь.

Тривалість екскурсії була запланована 2 години, та ми побоювались, чи витримають наші підопічні, які мають поважний вік, таке навантаження. Та наші страхи були марні, час минув непомітно. Були чаювання,  фотозона, відвідування цехів де тестується та фасується AHMAD TEA, та безліч  питань до екскурсовода.

Було цікаво ознайомитись з  основами технології виробництва чаїв, відвідати приміщення, в яких здійснюється процес виробництва (від складів з сировиною до складів з вже готовою до відвантаження продукцією). У Харкові розташовується єдина така фабрика на Україні та одна із семи у світі чайних фабрик  легендарної торгової марки і це не може не тішити нас, харків’ян.

Перейти до вмісту