Skip to main content

У Немишлянському терцентрі відбувся святковий концерт «Валентинки – від серця до серця»

|

Валентинки – від серця до серця.

13 лютого у територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району відбувся святковий концерт «Валентинки – від серця до серця» з нагоди Дня святого Валентина. У цей день люди поважного віку мали нагоду відірватись від сірих буднів і згадати про високе почуття. А ім’я цьому почуттю – кохання…

День Святого Валентина – це день всіх закоханих, свято, коли люди висловлюють свою любов один до одного, коли заведено дарувати подарунки, листівки, сюрпризи, сувеніри тим людям, кого любиш. Це не обов’язково повинна бути пара – чоловік і жінка, любити один одного можуть батьки та діти, сестри та брати, друзі та сусіди.

Всі присутні на святі мали нагоду подарувати один одному «валентинки», тому, що працювала спеціальна святкова пошта: кожному хто завітав до терцентру у цей день було прикріплено паперове серце з номером, і всі могли таємно відправити побажання і привітання зі святом.

За доброю традицією, всіх присутніх вітав своїми піснями клуб активного довголіття «Самоварчик», лунали дуже чуттєві вірші про кохання та веселі гуморески. З великим задоволенням вся зала підспівувала улюблені пісні про кохання та брала участь у конкурсах та вікторинах, щодо історії виникнення цього свята.

Проведений концерт об’єднав усіх учасників заходу, бо у залі панувала атмосфера любові та тепла, всі присутні отримали позитивні емоції та гарний настрій.

 

 

Перейти до вмісту