Skip to main content

25-ти річчя Громадської організації «Асоціація багатодітних сімей «АММА»

|

Ласкаво просимо на святкування 25-ти річчя Громадської організації «Асоціація багатодітних сімей «АММА»!

Урочистий захід відбудеться 28 лютого 2019 року о 15:00 за адресою: вулиця Скрипніка, 14 (КЗ «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради»).

Перед початком свята з 14:00 в фойє буде працювати виставка творчих робіт багатодітних сімей  організації, фотозона.    

У заході братимуть участь: керівництво Харківської обласної адміністрації, Харківської обласної ради, Харківської міської ради, директори Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради, Департаменту сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради, начальники управління праці та соціальних питань Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради та Управління сім’ї, молоді та спорту, друзі та партнери організації, члени Єдиної соціальної мережі, багатодітні сім’ї та інші.

Для довідки.

ГО «Асоціація багатодітних сімей «АММА» розпочала свою дiяльнiсть 28 лютого 1994 як громадська неприбуткова організація. У даний час вона об’єднує понад 500 сімей, які виховують близько 1500 дітей у віці до 18 років.

Головною метою діяльності ГО «Асоціація багатодітних сімей «АММА» є захист материнства і дитинства, а також надання інформаційної,  правової, соціально-педагогічної, психологічної, гуманітарної допомоги та підтримки багатодітним, неповним, прийомним сім’ям, родинам учасників АТО та ООС, вимушено-переміщеним особам, сім’ям, які виховують дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, обдарованих дітей, а також малозабезпеченим сім’ям міста Харкова та Харківської області.

Протягом багатьох років організація проводить широку культурно-масову, просвітницьку, профорієнтаційну, профілактичну роботу, пропагує здоровий спосіб життя серед своїх членів, виховує шанобливе ставлення до жінки-матері, попереджає асоціальну поведінку дітей і підлітків, виховує патріотизм.

Сім’ї  ГО «Асоціація багатодітних сімей «АММА» отримують можливість самореалізації в різних видах діяльності, беруть участь у конкурсах, виставках творчих робіт, концертах, отримують позитивний досвід спілкування, відвідують заклади культури та мистецтва, екскурсії на підприємства та до установ міста Харкова та Харківської області.

Головним добутком нашої організації є те, що нам вдалося організувати багатодітні сім’ї на надання взаємодопомоги один одному та тим, хто її потребує. Широкого розвитку набув волонтерський рух в організації. Молодь та батьки беруть участь у міських заходах, допомагають людям з інвалідністю, пораненим військовим, ветеранам, організовують додаткове навчання дітей. Тісно налагоджена співпраця з інтернатними закладами, реабілітаційними центрами, харківським військовим шпиталем, у яких активісти організації проводять святкові заходи, майстер-класи. Цікавою є робота клубу єдності поколінь з людьми поважного віку, ветеранами війни та праці нашого міста з метою обміну безцінним життєвим досвідом і душевним спілкуванням.

ГО «Асоціація багатодітних сімей «АММА» тісно співпрацює з багатьма громадськими, державними організаціями та підприємствами Харкова та Харківської області.

Чекаємо  на Вас!

068-065-76-86

amma.kharkiv@ukr.net

Перейти до вмісту