Skip to main content

Підопічні Новобаварського терцентра відвідали театр імені О.С. Пушкіна

|

ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЛЮБОВІ…

Природно показати любов на сцені можуть тільки дійсно закохані на даний момент один в одного люди. Любов зіграти не можна. Можна зіграти горе, гнів, радість, навіть щастя, але не любов. Любов — магія, її треба відчувати, щоб тобі повірили…
Підопічні територіального центру надання соціальних послуг Новобаварського району міста Харкова відвідали Харківській академічній російській драматичний театр імені О.С. Пушкіна виставу Торнтона Уайлдера “Наш городок”. Навряд чи знайдеться хоч одна людина, яка б за своє життя жодного разу не попала у світ декорацій, костюмів і софітів.
Герої сюжету підіймати дуже важливу тему — чого нам всім сьогодні дуже не вистачає у житті? Щастя? Любові? Джерел відчуттів? Глибоких переживань і відкриттів? У спектаклі використані такі прийоми комічного, як безліч подій, що наздоганяють один одного, напружені діалоги; драматизм досягається через стислість дії в часі та просторі. Актори грали цікаво, глибоко. Треба прислухатися до себе й уважно поглянути на близьких. Відчуваєте? Це і є життя.

Перейти до вмісту