Skip to main content

Спортивне життя працівників Київського терцентру

|

Спортивне життя працівників територіального центру надання соціальних послуг Київського району міста Харкова.

10.03.2019 року відбувся чемпіонат Харківської області з армспорту серед спортсменів з інвалідністю.
Армрестлінг – це стародавній вид спорту для змагань з прояву сили в руках, що здобув популярність у наші часи. Цей вид спорту фізично оздоровлює людину – попереджує остеопороз, артрити, рухливість суглобів, посилення кровообігу, спалювання жирів тощо. Крім того дає можливість набути особисті характеристики такі як впевненість у собі, лідерство, емоційну стійкість, витривалість.
Заходи з організації чемпіонату проводила комунальна установа «Харківський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Харківської міської ради».
У чемпіонаті взяли участь 21 учасник від різних спортивних закладів Харківської області. Громадську організацію Харківська громадська асоціація спорту інвалідів «Вітаспорт» представляла провідний фахівець із соціальної роботи територіального центру надання соціальних послуг Київського району міста Харкова Василенко Маргарита Володимирівна, де посіла 2 місце серед вагової категорії до 70 кг.
Маргарита займається цим видом спорту з жовтня 2018 року. Своїми досягненнями вона завдячує заслуженому тренеру команди України з армрестлінгу Красову Вадиму Петровичу. До асоціації «Вітаспорт» вона прийшла для того, щоб підтримувати себе у фізичній формі. Маргарита не пропускала жодного з занять і мала мету – у короткий строк набрати певну форму. Тренер зважив можливості Маргарити та залучив її до професійних тренувань з армспорту. Результати кажуть самі за себе. Бажаємо Маргариті подальших успіхів у здобутті високих результатів.

 

Перейти до вмісту