Skip to main content

У Основ’янському терцентрі відбувся святковий концерт до Міжнародного жіночого дня

|

ВСЕСВІТ НА ІМ’Я ЖІНКА.

Міжнародний жіночий день щорічно святкують мільйони жінок у світі.
05 березня 2019 року в територіальному центрі надання соціальних послуг Основ’янського району міста Харкова до Міжнародного жіночого дня була підготована святкова програма. З поздоровленнями виступив директор територіального центру Неговелов Олег Володимирович, який щиро привітав прекрасну половину аудиторії зі святом, побажав міцного здоров’я та довголіття.

Працівники відділення денного перебування запропонували відвідувачам поетичну елегію «Всесвіт на ім’я Жінка», адже давні традиції говорять, що саме Жінка є творчою енергією Всесвіту.

Нинішнє життя занадто динамічне, щоб давати можливості для якісної зупинки та повноцінного відпочинку, занадто багато обов’язків взяла на себе сучасна жінка, занадто вона ділова та багатогранна.

Для прекрасної половини людства серед наших відвідувачів пролунали вірші, поетичні вислови класиків світової літератури про саме прекрасне в нашому житті — жінках різних епох та часів, які надихали творців на геніальні винаходи в науці, техніці, поезії.

Підопічні відділення денного перебування взяли активну участь у пісенних вікторинах, конкурсах, залюбки співали улюблених пісень, а танцювальний конкурс заінтригував навіть тих, хто пасивно спостерігав за учасниками свята.

Перейти до вмісту