Skip to main content

Сім’ї з малюками, які потребують допомоги отримали подарунки до Світлого свята Великодня

|

25 квітня 2019 р в ХГЦСС СДМ «Довіра» співробітники Благодійної організації «Благодійного фонду «Заради життя» передали допомогу малозабезпеченим та багатодітним нужденним сім’ям, де є діти до 3-х років, зібрану під час заходу «Покупка милосердя «Початок життя», яка проходила в супермаркеті Сільпо в ТЦ Французький бульвар 06.04.2019

Завдяки добрим серцям харків’ян, 27 сімей напередодні світлого свята Пасхи отримали продуктові набори та засоби гігієни на загальну суму 7948 грн. А також сім’ї отримали кулічі з любов’ю прикрашені дітками Харківської загальноосвітньої школи I-III ступеня №67 смт Вільшани.

Голова правління фонду, практикуючий сімейний психолог, Ольга Петрівна Товченко провела для батьків семінар «Усвідомлене батьківство». На семінарі йшлося про виховання дітей починаючи з дитячого віку. Говорили про те, на скільки важливо стати авторитетом для своєї дитини, привчити його до самостійності, проявляти щирий інтерес до свого чада, тим самим допомагаючи йому розвивати його таланти. Говорили про необхідність мріяти і робити від себе все залежне, щоб досягти своєї мети. Відзначали, що основне завдання батьків навчити дитину бути вдячним.

Цього разу багато батьків прийшли зі своїми малюками. Дітки внесли особливий колорит в наше спілкування.

Перейти до вмісту