Skip to main content

ГО «Харківська асоціація незрячих юристів» провела лекцію у Новобаварському терцентрі

20 травня 2019 року громадською організацією «Харківська асоціація незрячих юристів» у територіальному центрі надання соціальних послуг Новобаварського району міста Харкова для працівників терцентру була проведена лекція-бесіда на тему  «Спільна сумісна власність».

Права володіння, користування і розпорядження власністю, проблеми відносин власності були завжди актуальними. Право приватної власності є складовою частиною інституту права власності. Незважаючи на те, що власність є однією з найбільш досліджених категорій юридичної науки, актуальність її зумовлена широким колом питань, які стосуються, зокрема, і права володіння, користування та розпорядження власністю. Зазначені питання є основними, завжди цікавими й актуальними, були розглянуті юристами громадською організацією «Харківської асоціації незрячих юристів».

Для працівників та підопічних територіального центру були наданні контакти, у разі виникнення питань юридичного характеру, для звернення за наданням безоплатної юридичної допомоги.

Перейти до вмісту