Skip to main content

У Немишлянському терцентрі відбувся святковий концерт до Дня Перемоги

|

Листи з фронту – трикутники надії…

7 травня у територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району відбувся святковий концерт «Мы верили, что письма вновь придут с знакомою печатью на конверте» з нагоди Дня пам’яті та примирення до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Листи з фронту та на фронт – є найбільш зворушливими документами й свідками тих далеких історичних подій. Саме в тих пожовклих аркушах різного формату зберігся «запах» епохи, емоції й почуття людей, які переживали те, що пережити було практично неможливо.

Сценарій свята був побудований саме на основі фронтових листів, які майстерно і дуже чуттєво читали самодіяльні актори клубу активного довголіття «Самоварчик» та відвідувачі відділення денного перебування терцентру. Ці листи неможливо було слухати без хвилювання, адже в них простежувалась нелегка доля людей. Доповнювало враження прекрасне виконання пісень хором «Калина» та солістами. Вірші, які лунали, усіх присутніх підкорили щирістю і справжніми почуттями.

Концерт пройшов «на одному подиху». Аудиторія, яка зібралась у святковій залі, все, що відбувалось на сцені сприйняла дуже емоційно і вдячно. У залі постійно лунали оплески. На концерті були присутні учасники війни, яким було вручено «листи пам’яті» від учнів школи №32.

Підготовлена програма концерту вразила до глибини душі і акторів, і глядачів.

Шановні друзі!

Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку, благополуччя. Всім мирного неба!

Перейти до вмісту