Skip to main content

У Фельдман Екопарк відбувся концерт хору «Дубрава» та учасників театру-студії «Весна»

|

З піснею по життю

25 травня 2019 року відбувся спільний концерт хору «Дубрава» учасників клубу активного довголіття «Зустріч» відділення денного перебування територіального центра надання соціальних послуг Індустріального району міста Харкова та учасників театру — студії «Весна» в чарівному куточку живої природи Фельдман Екопарк.

Відвідування парку завжди залишає багато незабутніх вражень, а коли випадає можливість співати в цікавому місці, то це ще більше дає натхнення на єднання з природою. Небагато знайдеться людей на землі, які б хоч однією крапелькою своєї душі не любили би природу та дивовижний тваринний світ, сповнений гармонії й досконалості!

Творчий колектив є активним учасником святкових концертів територіального центра, приймає участь в районних заходах, міських фестивалях та конкурсах, а в цей день із задоволенням підготував концертну програму новим глядачам та відвідувачам Фельдман Екопарку. Програма була цікава, виконувались найкращі пісні в яскравих костюмах зеленого кольору, кольору життя і природи.

Перейти до вмісту