Skip to main content

Година краєзнавства у Основ’янськогому терцентрі

|

ХАРКІВ – НАЙКРАЩЕ МІСТО ДЛЯ ЖИТТЯ

Харків – найцікавіше і багато в чому унікальне місто України. Однак деякі факти із життя першої столиці невідомі навіть його корінним жителям. Саме тому 13 червня 2019 року у відділенні денного перебування територіального центру надання соціальних послуг Основ’янського району, при підтримці КП «Центральна бібліотека», була організована година краєзнавства «Рідне місто моє».

Співробітники бібліотеки розповіли цікаві легенди про місто Харків, а деякі з відвідувачів свою любов до рідного міста висловили у віршах. Підопічні відділення затамувавши подих слухали про історію заснування Харкова, про його архітектурні пам’ятки, відомих особистостей наших земляків та гостей міста, таких як Клавдія Шульженко, Людмила Гурченко, Олена Яковлєва та інші.

«Харків – найкраще місто для життя» – цей вислів знайомий більшості харків’ян, але те, що за версією журналу «Фокус» Харків заслужив гордо зватися найкращим містом для життя, наші відвідувачі почули вперше.

З допомогою мультимедійної техніки, підопічні відділення денного перебування здійснили віртуальну мандрівку по рідному місту, «пройшлися» по його вулицям, ще раз відвідали улюблені серцю місця.

У фіналі зустрічі учасники заходу радо взяли участь у вікторині, а переможці одержали призи.

 

Перейти до вмісту