Skip to main content

Апробація проекту Державного стандарту соціальної послуги натуральної допомоги у Київському терцентрі

|

Про апробацію проекту
Державного стандарту соціальної послуги натуральної
допомоги у територіальному центрі надання соціальних
послуг Київського району міста Харкова

На виконання Наказу Міністерства соціальної політики України від 09.08.2019 № 1223 «Про апробацію проекту Державного стандарту соціальної послуги натуральної допомоги», відповідно до Переліку установ, затвердженого цим наказом, які надають соціальні послуги, для проведення апробації проекту Державного стандарту соціальної послуги натуральної допомоги, протягом серпня – вересня 2019 року у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги проводиться апробація проекту Державного стандарту соціальної послуги натуральної допомоги.

З працівниками відділення проведено нараду, доведено вище зазначений Наказ до відома працівників, визначені завдання. Розроблено та затверджено план заходів з апробації проекту Державного стандарту соціальної послуги натуральної допомоги. Проведено соціологічне дослідження та визначені основні заходи, які найбільш затребувані, терміни їх надання та витрати часу на надання послуги.

Проводиться моніторинг та оцінювання діяльності з надання соціальної послуги натуральної допомоги з метою оцінки якості надання соціальної послуги, усунення виявлених недоліків та вжиття заходів з покращення надання соціальної послуги.

Апробація проекту триває. За результатами апробації проекту Державного стандарту соціальної послуги натуральної допомоги буде надано до Мінсоцполітики звіт та пропозиції стосовно його доопрацювання.

Перейти до вмісту