Skip to main content

Прес-Анонс «Харків – місто талантів»

|

Прес-Анонс
«Харків – місто талантів»

9 вересня 2019 року о 11:00 за адресою: м. Харків, пр. Незалежності, 2, конференц-зала готелю «Харків Палас», в межах реалізації соціального проекту «Харків – місто талантів», який свого часу отримав перемогу на конкурсі ініціатив жителів міста Харків «Громадський бюджет (бюджет участі), відбудеться тренінг-конференція «Зміни на краще своє життя».

Стартував проект 31 липня 2019 року. Автор проекту-ініціативи – Громадська організація «Червона Рута».Проект «Харків – місто талантів» реалізується в рамках цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Харкова на 2018-2021 роки.

Виконується проект у співпраці з Департаментом праці та соціальної політики Харківської міської ради. Метою проекту є допомога людям з інвалідністю (в тому числі тим, хто пересувається на кріслах колісних) адаптуватися в сучасному суспільстві, розкрити свої творчі здібності, набути цікаві та прибуткові професії фотографа-ретушера-сініматографа, завдяки яким вони зможуть в майбутньому самі себе забезпечувати.

В межах проекту заплановано:
• навчання мистецтву фотографії, фотошопу, сінематографії;
• проведення фотовиставки «Любов без обмежень»;
• відкриття клубу фотографів з інвалідністю.

В проекті працюють кращі психологи України, майстри фотографії та сінематографії, ретуші та фотошопу. Від початку проекту до його реалізації вже долучилися благодійники, а саме: керівництво стадіону Металіст та Kharkiv Palace Hotel (виділили приміщення для проведення тренінгів).На сьогодні вже працюють 4 групи студентів з цікавими назвами: «Призма», «Золота Колісниця», «Ті ще Кадри» та «Ловці Моментів» У кожної групи свій розклад роботи.

Загалом під час реалізації проекту заплановано навчити професіям 50 осіб з інваліднісю.
Керівник проекту – Оксана Бакуменко
Куратори проекту: Тетяна Гутовець і Інна Маличенко
Волонтер проекту: Коновальська Катерина

На тренінгу 09.09.2019р. буде зібрано весь потік студентів. Вони готові поділитися своїм досвідом – чого вони вже досягли в рамках проекту, та як цей курс і  ці заняття  змінюють на краще їх  життя, надихають їх на нові звершення. Тренінг проводять психологи та коучі Центру психологічного здоров’я «Mind Master». Тема тренінгу: «Мета, дисципліна, досягнення, результат».

В тренінгу візьмуть участь заступник міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення С.О. Горбунова-Рубан і директор Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради Л.В. Болгова.

Перейти до вмісту