Skip to main content

«Розвиток дітей – запорука успішної країни»

|

3 серпня 2019 року в Харкові на базі «Соціального будинку» Благодійної організації «Благодійний фонд «Благо» реалізується соціальний проект «Розвиток дітей – запорука успішної країни», який отримав перемогу на конкурсі ініціатив жителів міста Харків в межах цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Харкова на 2018-2021 роки. Проект виконується Управлінням праці та соціальних питань Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради.

В рамках проекту «Розвиток дітей – запорука успішної країни» працює Центр для дітей «Генерація UA». За проектом в Центрі створено та успішно працюють сім різноманітних студій, які розраховані на дітей із сімей вимушених переселенців, малозабезпечених та багатодітних сімей, родин, які потрапили в складні життєві ситуації, дітей одиноких матерів та дітей позбавлених батьківського піклування.

Мета проекту – забезпечення рівних можливостей всебічного розвитку дітей, розкриття їх творчого потенціалу, поліпшення психологічного стану та організація безпечного, корисного дозвілля. До участі в проекті вже залучено понад сто дітей з числа цільової групи.

Студії, що працюють в рамках проекту:

  • спортивна студія (фітнес тренування),
  • фото школа «Art social foto»,
  • студія пісочної анімації,
  • англійська мова для трьох груп різної вікової категорії,
  • «Територія творчості»,
  • «Соціальна журналістика»,
  • «Дозвілля з дитиною».

З дітьми працюють соціальні працівники БО «ХБФ «Благо» та залучені фахівці.

З відгуків батьків:

«Дуже цікаво. Творча майстерня з батьками – це взагалі така терапія, на яку не вистачає час вдома та сил. Круто! Дуже дякуємо і бажаємо процвітання. Нових ідей та творчого успіху».

«Дуже дякуємо за таку можливість. Усі тренери-педагоги справжні майстри свого діла…».(Заєць Л.В.)

«Робота Центру дуже важлива в плані розвитку дітей. Бажаю продовжувати розпочату програму та розширювати тематику занять» (Матюхін П.В.)

Перейти до вмісту