Skip to main content

Управління соціального захисту населення адміністрації Індустріального району ХМР

Інформація про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати по Індустріальному району міста Харкова у липні 2021 року.

За даними, отриманими з головного управління статистики у Харківській області та під час проведення тижневих моніторингів, борги із виплати зарплати на підприємствах Iндустріального району станом на 01.07.2021 склали 53942,9 тис. грн або 98,1 % до показника попереднього місяця та 93,2 % до початку 2021 року.

 Станом на  01 липня 2021 року серед підприємств-боржників району заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах Індустріальної групи «УПЕК» становить 53242,1 тис. грн, що складає 99,3% від загальної суми заборгованості, на Комунальному підприємстві Харківської обласної ради «Фармація»  розмір заборгованості становить 350,4 тис. грн, що складає 0,7% від загальної суми заборгованості по району.

На Комунальному підприємстві Харківської обласної ради «Фармація» відбулось звільнення директора Феоклістової О.В. на ІIІ сесії обласної ради VІІІ скликання 11 березня 2021 року. Органом, що здійснює управління майном підприємства є Харківська облрада.

Графіки погашення заборгованості із виплати заробітної плати у 2021 році працівникам підприємств-боржників району не були розроблені і не були надані майже всіма підприємствами-боржниками, крім ТОВ «ІЦ ДКБШВ». Станом на 01.07.2021 ТОВ «ІЦ ДКБШВ», не дотримується виконання наданого графіку погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

За липень 2021 року відбулось погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах-боржниках району у розмірі 5482,9 тис. грн, за рахунок часткового погашення заборгованості підприємствами-боржниками Індустріальної групи «УПЕК» – Приватним акціонерним товариством «Харківський підшипниковий завод» у розмірі 5459,9 тис. грн та ТОВ «ІЦ ДКБШВ» у розмірі 23,0 тис. грн.

З початку 2021 року по липень 2021 року загальна сума погашеної заборгованості із виплати зарплати на підприємствах Iндустріального району склала 24727,6 тис. грн.

Робота з підприємствами – боржниками із виплати зарплати проводилась у межах існуючих повноважень.

Щомісяця надсилався перелік підприємств–боржників до Харківської місцевої прокуратури №3, а згодом до Немишлянської окружної прокуратури м.Харкова.

У липні 2021 року проведено щомісячний моніторинг рівня оплати праці на підприємствах, установах та організаціях Індустріального району. За результатами проведеного моніторингу матеріали направлені до Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації.

Перейти до вмісту