Skip to main content

Оголошений міський конкурс соціальних проектів

|

Конкурс пропозицій на виконання соціального замовлення та конкурсу соціальних проектів “Єдина соціальна мережа” пройде в Харкові в 2018 році.

Департамент праці та соціальної політики повідомив, що в конкурсі можуть взяти участь громадські організації та благодійні фонди соціальної спрямованості. Серед основних напрямів конкурсів – надання послуг супроводу осіб з інвалідністю по зору та слуху; надання транспортної соціальної послуги для людей з інвалідністю 1-ї та 2-ї груп з проблемами опорно-рухового апарату; надання допомоги бездомним і безпритульним особам; інформаційне забезпечення роботи міського соціального проекту “Єдина соціальна мережа”; використання кращих практик взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськими організаціями соціальної спрямованості; впровадження інноваційних соціальних технологій у реабілітації та адаптації до товариств людей з особливими потребами; психологічна допомога та підтримка соціально-вразливих верств населення, які опинилися в складній життєвій ситуації.

Бажаючі взяти участь у конкурсах повинні подати свій проект, в якому будуть сформульовані мета проекту, план його реалізації, очікувані результати і основна цільова аудиторія – на допомогу яким людям він буде спрямований. З повною інформацією про участь у конкурсах “Єдиної соціальної мережі” можна ознайомитися тут.

Комплекти проектної заявки з додатками на конкурсах приймаються до 16:00 22 січня 2018 року відділом розвитку соціальних послуг Управління праці та соціальних питань Харківського міського ради з адреси: 61200, місто Харків, вул. Сумська, 64, 5 эт., Каб. 188 або на електронну пошту: socuslugakh@ukr.net. За додатковою інформацією можна звертатися по тел .: 715-73-96.

Перейти до вмісту