Skip to main content

Різдво – це диво, яке не можна порівняти ні з чим!

|

У відділенні денного перебування Шевченківського територіального центру надання соціальних послуг міста Харкова 4 січня 2019 року відбулася зустріч “від щирого серця” до дня Різдва Христова.

Різдво Христово, Ангел прилетів,

Він летів по небу, людям пісню співав:

“Ви люди, тріумфуйте, усе днесь торжествуйте,

Днесь Христово Різдво”!

Різдво Христово, Ангел прилетів,

Він летів по небу, людям пісню співав:

“Ви люди, тріумфуйте, усе днесь торжествуйте,

Днесь Христово Різдво”!

Пастирі в печеру перші прийшли

І немовля Бога з Матір’ю знайшли,

Стояли, молилися, Христу вклонилися –

Днесь Христово Різдво!

Усі ми погрішили, Спасі, перед Тобою,

Усі ми, люди, грішні – Ти Один Святий.

Пробач гріхи, дай нам залишення .

Різдво Христово – це красиве і наповнене звичаями і традиціями свято. Церква з давніх часів зараховувала святкування Різдва до найбільшої події – народження Ісуса Христа. Усі віруючі люди шанують це свято і намагаються дотримуватися усіх звичаїв і традицій, які складалися віками. Але в Україні навіть не дуже віруючі люди люблять різдвяний період і не проти поринути у відповідну атмосферу. А все тому, що на Різдво з психологічно з’ясованих причин в повітрі вітає атмосфера добра, люди збираються за сімейними столами, дарують один одному подарунки, говорять красиві тости і проводять час із задоволенням.

У актовому залі територіального центру відбувся концерт до дня Різдва Христова. Підопічні демонстрували свої артистичні здібності в декламації віршів, виконанні пісень і танців. Запрошені гості з ЗОШ №147 змогли занурити глядачів в дивовижний світ класичної музики. Виконані музичні твори дітками на піаніно, принесли величезне задоволення для підопічних. Святкова атмосфера панувала на протязі усього концерту.

 

 

Перейти до вмісту