Skip to main content

У терцентрі Московського района відбулась творча зустріч з поетесою Валентиною Дмитрівною Нестерцовою

Творча зустріч з поезією Валентини Нестерцовою

10 січня у літературно – поетичному клубі «Парнас» територіального центру Московського району відбулася творча зустріч з поетесою і підопічною відділення денного перебування Валентиною Дмитрівною Нестерцовою.

 Це було тепле зібрання любителів та знавців поезії, яких схвилювали та торкнули до глибини душі мудрі поетичні рядки віршів Валентини Дмитрівни. На фоні звучання фортепіанної музики у виконанні Олександри Засіменко,  учасники зустрічі декламували вірші поетеси, читання віршів перепліталося з виконанням романсів.

На завершення,    всі поділилися один з одним своїми почуттями та емоціями , що викликали у них почуті вірші. В першу чергу це – любов, турбота, підтримка та розуміння. Дуже важливо знаходити порозуміння між людьми, щоб ніхто і ніколи не почував себе самотнім, щоб спілкування наповнювало духовним змістом.

Присутні активно, з інтересом та теплотою спілкувалися, підтримували один одного у головному – нам потрібні такі зустрічі, нам необхідне пізнавальне та позитивне спілкування. Сподіваємося, що атмосфера тепла і довіри, знайомство з новою поезією залишать добрі спогади про цю зустріч.

Перейти до вмісту