Skip to main content

День іменинників у Індустріальному терцентрі

|

День народження – свято друзів!

У відділенні денного перебування територіального центра надання соціальних послуг Індустріального району міста Харкова традиційно кожного місяця відзначають День іменинників, як одна велика дружня родина, весело з гумором та є найкращими побажаннями.

Трепетне ставлення людини до свого дня народження, у кого більшою, у кого меншою мірою, зберігається все життя. Коли людина одинока, її у цей день не залишає відчуття самотності. Багато з наших підопічних – самотні, малозабезпечені, обтяжені хворобами громадяни і територіальний центр для них – як світло у віконці. Завдячуючи працівникам відділення, які не стоять осторонь при святкуванні дня народження кожного нашого підопічного, ніхто не відчуває себе самотнім.

День іменинників завжди розпочинається  з теплих слів і привітань на адресу «винуватців» святкування. За чашкою ароматного чаю з солодощами гості декламують привітання, вірші і гуморески, співають пісні. І наші іменинники безмежно вдячні за те, що з року в рік з ними крокують їхні друзі, друзі перевірені часом.

 

Перейти до вмісту