Skip to main content

Для підопічних терцентру Слобідського району було організовано похід в театр

|

Це Велике свято! І називається воно — театр.

Похід до театру – це розвага, яка відволікає людину від повсякденних турбот та негараздів, надає потужний емоційний заряд. Театр також впливає на спосіб мислення особистості й сприяє розширенню її кругозору, тому співробітники відділення денного перебування Слобідського терцентру всіляко сприяють відвідуванням театрів нашого міста  для своїх підопічних. Для цього , ми домовляємося про  якнайменшу оплату квитків, пишемо листи до керівництва  театрів, супроводжуємо групи, допомагаємо підопічним у купівлі найкращих посадкових місць.

Регулярне  відвідування театру ім. Т. Г. Шевченка, театру ім. О.С. Пушкіна , театру музичної комедії стало доброю традицією проведення вільного часу студентів «Університету третього віку» «Культурно- дозвільного факультету».  До того ж вони ще й відвідують додатково музеї театрів- Лялькового театру, ХНАТОБу, бібліотеку ім. Станіславського. Метою таких заходів є всебічний розвиток людини та ознайомлення наших бенефіціарів із культурною та історичною спадщиною Харкова, із творчими досягненнями відомих людей у різних галузях мистецтва, із художньою діяльністю талановитих особистостей і колективів.

Дуже полюбляють наші підопічні відвідувати молодіжний театр  «Мадригал», майже  7років ми тісно з ним працюємо Тут наші улюблені актори, бо вони  жваво показують історію, характери персонажів, їхні взаємини,  І показують так, що глядачі полюбляють героїв і, співчуваючи їм, усміхаються та ллють сльози разом з ними.

Реалізація даних заходів була підтримана нашим керівництвом і підопічними відділення, які відвідують яскраві та незабутні вистави та щиро дякують  за можливість долучитися до мистецтва!

Перейти до вмісту