Skip to main content

Свято Масляної у Харківському міському центрі «Промінь»

|

Масляна прийшла, з собою весну привела!

Свято Масляної сьогодні радо зустрічали у Харківському міському центрі «Промінь». Завжди це свято для нас то є веселі народні гуляння, ігри, естафети, та обов’язково ароматні млинці, оладки та солодощі.
Тому і сьогодні всі діти та дорослі, які відвідують наш центр, зібралися разом, для того, щоб проводити зиму та зустріти весну, яка несе з собою тепле сонечко, зелень, квіти та надію для всіх нас на щасливе майбутнє.
З давніх пір традиції на Масляну показували важливість сім’ї та продовження роду. От і сьогодні діти веселилися на святі разом з батьками, братами та сестрами, що є дуже важливо для всіх фахівців центру, бо комплексна реабілітація, яку ми впроваджуємо для наших клієнтів, неможлива без участі в неї всієї родини.
Ми не сумніваємось, що після такого свята, на якому від ігор, змагань та веселих жартів всім стало жарко, весна прийде дуже швидко і вже остаточно.
Головною прикметою Масляної є те, як це свято зустріти. Якщо на Масляну не повеселишся як слід, весь рік будеш сумувати. Тому всі наші вихованці провели цей день в гарному настрої. Сподіваємось, що і вам удача в цьому році посміхнеться! Всіх вітаємо з Весною!.

 

 

Перейти до вмісту