Skip to main content

Як скористатися сервісом попереднього запису до Ощадбанку?

|

27 грудня 2018 року Кабінет міністрів України схвалив Постанову про надання житлових субсидій населенню у грошовій формі.

Особи, які звернулися за субсидією в 2018 року та раніше, та користуються нею  в теперішній час, отримають грошові кошти за нараховану субсидію на руки.

Громадянам, які отримують пенсійні виплати через банківські установи, почнуть виплачувати гроші разом з пенсією, починаючи з 4 березня 2019 року відповідно до графіку виплати пенсій.

Громадянам, які отримують пенсійні виплати через відділення Укрпошти, почнуть виплачувати гроші разом з пенсією, починаючи з 4 березня 2019 року відповідно до графіку виплати пенсій.

Детальніша інформація  – на сайті Укрпошти.

Інші громадяни можуть отримати гроші в любому відділенні Ощадбанку України, незалежно від місця їх реєстрації, після 12 березня 2019 року. Для цього необхідно звернутися до касира Ощадбанку, при собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

За допомогою попередньої реєстрації на сайті Ощадбанку або  Контакт-центрі за тел.: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України). можна спланувати час свого відвідування.

Скористайтеся сервісом попереднього запису за посиланням.

Заповніть дані особи, яка є отримувачем житлової субсидії
Обов’язкові поля для заповнення на сайті:
– Прізвище Ім’я По батькові;
– Дата народження;
– Номер паспорту (без серії);
– Мобільній телефон
 Натисніть кнопку “підтвердити”.
 

 

Щомісяця одержувачі субсидій отримуватимуть кошти за попередній календарний місяць (у березні – за лютий, у квітні – за березень, у травні – за квітень).

Термін дії пілотного проекту – березень–травень 2019 року. За результатами аналізу ефективності проекту ухвалюватиметься рішення щодо його подальшого впровадження/невпровадження.

Перейти до вмісту