Skip to main content

Мультимедійний музичний захід «Весна та музика», для підопічних Індустріального терцентру

|

Мультимедійний музичний захід «Весна та музика», присвячений найпрекраснішій порі року весні, відбувся 2 квітня 2019 року у відділенні денного перебування територіального центра надання соціальних послуг   району міста Харкова, який підготувала та провела підопічна відділення Козорєзова Тетяна Петрівна.

Метою заходу стало вшанування творчості відомих композиторів, які створили музичні твори, присвячені весні. Весна – пора року, коли природа оживає та розквітає у всій своїй красі! Вона відкриває у душі кожної людини жагу до життя і неспинне бажання творити щось прекрасне.

Музика – як відображення нашого життя, де все взаємопов’язано і нічого не проходить безслідно. За допомогою гармонійної музики можна не тільки оздоровитися, але і поліпшити загальне самопочуття, підняти настрій, працездатність, розслабитися, нормалізувати сон і багато іншого. Присутні почули багато геніальних музичних творів, які  пробуджували піднесені почуття,  вони чули музику природи, шум річки і спів птахів, звуки проникали кожному в душу.

 

Перейти до вмісту