Skip to main content

Надання соціальної допомоги вдома терцентром Київського району

|

Надання соціальної допомоги вдома
територіальним центром надання соціальних послуг Київського району міста Харкова.

У молоді роки ніхто не задумується про старість, але час швидкоплинний, тож вона неминуче настає. Трапляється так, що людина залишається одна у скрутному становищі і не може доглядати себе сама.
На допомогу таким громадянам приходять територіальні центри надання соціальних послуг. Відділення соціальної допомоги вдома територіального центру надання соціальних послуг здійснює соціальне обслуговування та надає соціальні послуги громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання.
Наші дбайливі та небайдужі працівники знаходять підхід до кожної людини і з відповідальністю відносяться до своєї справи.
Соціальні робітники Київського терцентру сумлінно працюють, допомагають кожному, хто цього потребує, намагаються зробити все можливе для комфорту підопічного, як фізичного так і психологічного. Вони завжди допоможуть у веденні домашнього господарства, приготуванні їжі, закупівлі харчових продуктів, поцікавляться справами та психологічно підтримають.
Ми надаємо такі послуги:
– допомогу у веденні домашнього господарства – закупівлю та доставку продуктів харчування, ліків та інших товарів, приготування їжі, прибирання житла;
– допомогу у самообслуговуванні – допомогу у вмиванні, обтиранні, зміні постільної білизни тощо;
– допомогу в організації взаємодії з іншими фахівцями та службами – виклик лікаря, комунальних служб, відвідування хворих у закладах охорони здоров’я.
Підопічні територіального центру вдячні співробітникам за турботу та надання послуг.

Перейти до вмісту