Skip to main content

Майстер-клас«Великодній декупаж» у Немишлянському терцентрі

|

Великодній декупаж.

10 квітня у територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району міста Харкова було проведено майстерклас з декорування пасхальних яєць у техніці декупаж.

Прикрашання святкових яєць — яке інше заняття може бути більш захоплюючим і приємним напередодні одного з найсвітліших свят – Великодня!

Декупаж – найпростіша, але одна з найефектніших технік декорування яєць на Великдень, яку із легкістю можуть виконати пенсіонери. Саме тому в територіальному центі вирішили провести майстер-клас для отримувачів соціальних послуг денний догляд та соціальна адаптація у відділенні денного перебування. Власноруч прикрашені яйця вийшли різноманітними і дуже чудовими!

Усі присутні на майстеркласі відзначили: «Ми із задоволенням ходимо на такі майстеркласи, адже кожен раз нам пропонують зробити щось нове. І це насправді дозволяє розвиватися та цікаво проводити вільний час».

 Набридло просто фарбувати великодні яйця —  декупаж це хороший спосіб прикрасити святковий стіл! До того ж яйця, оформлені в цій техніці, стануть приємним сувеніром до Великодня для рідних і близьких!».

Перейти до вмісту