Skip to main content

Факультет комп’ютерної грамотності для людей поважного віку у Немишлянському терцентрі

|

Пізнання нових цікавинок – впевнена хода у розвитку нових навичок

У територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району міста Харкова на базі Університету третього віку успішно працює факультет комп’ютерної грамотності для людей поважного віку.

У поточному навчальному році працює паралельно дві групи: на базі класу терцентру навчання відбувається на комп’ютерах, а також – на ноутбуках самих слухачів. Заняття триває одну годину, за яку наші студенти отримують знання та навички із користування ПК такі як: стандартні програми комп’ютера, набір тексту, робота в інтернеті, реєстрація на сайтах та інші корисні цікавинки. Усі студенти Університету третього віку відзначають, що: «Комп’ютерна грамотність – один зі шляхів до активного довголіття».

Уроки ведуть викладачі – волонтери, які професійно доносять знання до пенсіонерів. Курс складається з занять як теоретичних, так і практичних. Набір на навчання діє на постійній основі, записатися може будь-який охочий, який є отримувачем соціальних послуг відділення денного перебування та фактично мешкає у Немишлянському районі.

Бажаємо всім, хто має поважний вік, завжди йти по дорозі максимального розвитку та ніколи не зупинятись на досягнутому!

Наша адреса: бульвар Богдана Хмельницького, 10-А
Довідки за телефоном: 725-34-15

Перейти до вмісту
%d