Skip to main content

Вшановуємо пам’ять!

|

8 травня за традицією жителі Немишлянського району зібралися біля братської могили воїнам по вул. Рибалка щоб згадати героїв, які в роки війни ціною власного життя здобули мир та свободу. Трудовий колектив терцентру Немишлянського району також взяв участь у цьому урочистому заході.

Вже 74 роки травень для українців відзначається особливою подією. Адже саме 9 травня відзначають День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. У цей день ветерани мають нагоду знову вдягнути ті самі медалі, які свідчать про весь той біль і жах, що довелося їм пережити.

Глядячи на солдат, які непохитно стояли під дощем, чекаючи наказу, слова ведучих перенесли всіх присутніх у ті далекі роки, які були сповнені мужністю і вірою в перемогу. Адже серед присутніх були ті ветерани, хто такими ж юнаками йшов на війну. Понад 300 учасників заходу, серед яких ветерани та діти війни, депутати міської ради, представники районної адміністрації, підприємств, установ і громадських організацій району, поклали квіти до братської могили воїнів і хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих у боях воїнів.

9 травня сколихує спогади людей. Дуже важливо не втрати зв’язок поколінь.

Світла пам’ять полеглим! Здоров’я ветеранам, дітям війни, які сьогодні в строю.

Працівники терцентру у своїй повсякденній роботі завжди своїм шанобливим ставленням будуть доводити повагу до тих, хто пережив страшні часи Другої світової війни.

Перейти до вмісту