Skip to main content

Профілактика теплового і сонячного удару

|

Літо в самому розпалі. Однак спекотне літо несе з собою не тільки море радощів, але й масу неприємних сюрпризів. Сонячні та теплові удари – одні з головних небезпек літнього сезону. У відділенні денного перебування територіального центру надання соціальних послуг Індустріального району міста Харкова 11 червня 2019 року відбулася лекція на тему «Перша допомога та профілактика сонячних опіків» для учасників Рекреаційного комплексу «Посмішка».

Лекцію провів викладач – волонтер Розанов Олег Васильович, який проводить заняття на факультеті «Здоровий спосіб життя» в Університеті третього віку.

Через спеку у зоні ризику потрапляють найбільш часто люди, які мають проблеми зі здоров’ям та люди похилого віку. На випадок спеки слід правильно підбирати одяг та взуття, надягати широкополі капелюхи або панами, що повністю закривають голову від сонячних променів, або взагалі в той час, коли сонечко саме активне, краще знаходитися вдома. Присутні отримали змістовну інформацію, як зберегти своє здоров’я в спекотні, сонячні дні.

Перейти до вмісту