Skip to main content

Інформаційно-роз’яснювальна робота з питань легалізації зайнятості населення та заробітної плати у Київському районі

|

У Київському районі продовжується інформування роботодавців та мешканців району, щодо законодавства про працю. Так протягом червня спеціалістами відділу праці та зайнятості населення Адміністрації Київського району разом зі спеціалістами Управління праці та соціального захисту населення Адміністрації Київського району проводиться інформаційно – роз’яснювальна робота з  питань, що стосується законодавства про працю.

В ході проведення  інформаційно – роз’яснювальної роботи на дошках оголошень дільниць КП «Жилкомсервіс» було розміщено друковані листівки, щодо переваг офіційного працевлаштування та недоліків і ризиків роботи в «тіні» та відповідальність за використання незадекларованої праці.

Також проводились бесіди з мешканцями Київського району стосовно їх знань по реалізації прав та можливостей у світі праці.

В ході бесід було підвищено  рівень обізнаності громадян, які усвідомлювали: якщо зарплату виплачують «в конверті», то це призведе до позбавлення соціальних гарантій, належних умов праці та відсутності страхового стажу, а при досягненні пенсійного віку не буде права на реальну трудову пенсію.

 

Перейти до вмісту