Skip to main content

Для підопічних Індустріального терцентру відбулося інтерактивне заняття за участі студента — практиканта Харківської державної академії культури

|

Інтерактивне заняття

27 червня 2019 року у відділенні денного перебування територіального центру надання соціальних послуг Індустріального району міста Харкова відбулося інтерактивне заняття з учасниками клубу активного довголіття «Зустріч» за участі студента — практиканта Харківської державної академії культури.

У похилому віці підтримувати мозкову активність так само важливо, як робити зарядку і зміцнювати тіло. Протягом життя саме мозок відповідає за те, щоб ми відчували себе щасливими. Для того щоб зберігати ясність розуму, йому необхідно давати складні завдання кожного дня. На щастя, ці завдання можуть бути цікавими та приносити радість.

Те що ігри покращують настрій, підопічні переконалися на власному досвіді на цьому занятті, в ході ігор лунав веселий сміх, друзі підтримували один одного, ігри допомогли відчути радість життя, а також зберегти гнучкість розуму. Беручи участь в іграх, учасники провели час змістовно та  з користю.

Перейти до вмісту