Skip to main content

Захід до Дня Конституції України для підопічних Шевченківського терцентра

|

З Україною в серці!

27 червня 2019 року для підопічних відділення денного перебування Шевченківського територіального центра надання соціальних послуг міста Харкова відбулася «зустріч від усієї душі» до Дня Конституції України.

Конституція – основний Закон держави, у якому визначені права, свободи та обов’язки людини та громадянина. День Конституції – це державне свято, яке щорічно відзначається на честь ухвалення Конституції незалежної України. Вона була прийнята 28 червня 1996 року і є єдиним державним святом, закріпленим в самій Конституції.

Напередодні 23 річниці основного Закону України в територіальному центрі відбулася святкова зустріч за участю ветеранів війни та праці, пенсіонерів та учасників клубу активного довголіття «Афродіта». Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері. Старше покоління вкотре довело, що може красиво і душевно відзначати українські свята і проводити їх з користю для душі. Підопічні прославляли Україну в піснях та віршах. Під бурхливі оплески танцювальні колективи подарували свої святкові номери. Усі присутні отримали гарний настрій від зустрічі, яка завершилася запальним флеш-мобом.

Зі святом всіх! І побажаннями щастя!

 
 

Перейти до вмісту