Skip to main content

Команда Основ’янського терцентра перемогла у фінальній грі по Брейн-рингу

|

ВИВЧАЙТЕ ТА ПЕРЕМАГАЙТЕ!

Будь-які змагання додають наснаги, бажання рухатися вперед та перемагати. Так 5 вересня 2019 р. в Московському територіальному центрі надання соціальних послуг м. Харкова команди клубів інтелектуальних ігор територіальних центрів міста взяли участь у фінальній грі по Брейн-рингу. Серед учасників були команди територіальних центрів надання соціальних послуг Немишлянського, Слобідського, Московського,Основ’янського та Київського районів міста.

Учасники команди з цікавістю та захопленням слухали запитання, адже темою гри була перша столиця «Наш Харків». Незважаючи на те що запитання з кожним раундом ставали складнішими, усі команди гідно показали знання різних «сторінок» Харкова. Кожен раунд мав свою тематику: Харків історичний, видатні Харків’яни, вулиці Харкова і в кожному раунді переможених не було, адже будь-яке нове відкриття для себе – пізнання чогось нового та цікавого – вже перемога.

У фіналі змагань з результатом 23 балів з 25 перемогла команда Мудреці територіального центру надання соціальних послуг Основ’янського району м. Харкова, яку очолює капітан команди Коваль Тетяна Михайлівна. Заступник міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Горбунова-Рубан С.О. привітала переможців та подякувала усім хто взяв участь у цій захопленій та цікавій грі.

Перейти до вмісту
%d