Skip to main content

Урочистий захід у Немишлянському терцентрі з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана України

|

У здоровому тілі здоровий дух

1 жовтня у територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району відбулась святкова програма «У здоровому тілі здоровий дух» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана України.

На урочистій частині зі словами привітання до всіх присутніх звернувся заступник голови Адміністрації Немишлянського району харківської міської ради Лисицький Микола Юрійович, та провів церемонію нагородження грамотами за активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху в Немишлянському районі міста Харкова та з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана України: Бібіка Анатолія Тимофійовича, Брунько Надію Володимирівну, Годованного Валерія Анатолійовича, Коваленко Віру Олександрівну, Чебанову Клавдію Михайлівну.

Святкова концертна програма, яку підготували відвідувачі відділення денного перебування, потішила всіх присутніх у залі. В залі панувала атмосфера доброзичливості та гарного настрою. Гаслом свята були слова: «У здоровому тілі здоровий дух». Артисти спонукали всіх до здорового способу життя, співали пісні про спорт, читали вірші та показували жартівливі сценки.

Після святкової програми всіх присутніх було запрошено на чаювання, де всі охоче обмінювались своїми враженнями від концерту та спілкувались один з одним.

Масові святкові заходи, які проводяться відділенням денного перебування територіального центру, сприяють покращенню емоційного стану, дають можливість спілкування, а ще – покращують самопочуття людей поважного віку.

Дорогі друзі поважного віку, ветерани! Бажаємо всім здоров’я, оптимізму, бадьорості, нових планів, які обов’язково здійсняться!

Перейти до вмісту