Skip to main content

Здорове харчування як складова здорового способу життя

Для підопічних відділення денного перебування  в рамках занять «Університету ІІІ віку» на факультеті «Сучасні методи збереження здоров’я» була проведена лекція дієтолога-нутріціолога про лікувальний і профілактичний вплив здорової їжі на організм людини.

Збалансоване, відповідне віку, харчування є основним фактором, що підтримує нормальний фізіологічний стан і працездатність людини у літньому віці. Тому від того, як буде організовано харчування людини в поважному віці, які продукти будуть присутні в її раціоні, залежить якість  життя.

Після лекційного заняття у присутніх виникло багато питань, на які вони отримали кваліфіковані відповіді фахівця, після яких вони усвідомили, що основною метою правильного харчування є поліпшення здоров’я та уповільнення процесів старіння, що сприяє активному довголіттю.

Перейти до вмісту