Skip to main content

При Університеті третього віку Основ’янського терцентра на факультеті іноземних мов відкрито новий напрямок «Німецька мова для всіх»

|

НОВА МОВА – НОВИЙ СВІТ!

Дуже важливо для людей похилого віку залишатися соціально активними, опановувати нові знання та навички. Тому в територіальному центрі надання соціальних послуг Основ’янського району міста Харкова при Університеті третього віку на факультеті іноземних мов відкрито новий напрямок «Німецька мова для всіх», де люди поважного віку залюбки вивчають німецьку мову.

Починаючи з алфавіту, відвідувачі відділення денного перебування відчувають себе відкривачами світу, адже нова мова для людини – це цілий новий світ. Програма навчання буде захопливою та цікавою, бо після алфавіту буде вивчення слів, речень, і тоді непереможний, здавалося б, бар’єр буде подолано! Заняття, окрім лекцій, включають в себе семінари, практичні заняття та тести.

Територіальний центр постійно поліпшує свою діяльність для підопічних, відкриваючи для них нові можливості з одержання корисних знань, умінь та навичок, робить життя пенсіонерів цікавішим та змістовнішим.

Перейти до вмісту