Skip to main content

Магія ароматів

|

«Магія ароматів»

Ароматерапія є однією з найдавніших форм нетрадиційної медицини. Вона заснована на цілющий вплив на людський організм ароматичних речовин. При цьому найчастіше використовуються ефірні олії, отримані з рослин. Так, наприклад, широко відомо бактерицидну дію ефірної олії евкаліпта і заспокійливу дію ефірної олії чайного дерева.

У комплекс релаксації входять 4 програми:

• профілактика цукрового діабету;
• відновлення зору (вправи);
• профілактика гіпертонії;
• релаксація.

Ці програми фахівці терцентра придбали в санаторії «Березовські мінеральні води». Через те, що дія різних ароматичних олій, як правило, комплексна та велика, то для наших підопічних найбільш популярно застосування ефірних олій при порушеннях сну, дратівливості, стресі, постійній втомі. Вважається, що понад усе ефірні олії впливають на емоції. Однак, вони можуть рятувати та від різних фізичних нездужань, вони здатні поліпшити кровообіг, зняти біль, допомогти організму позбавитися від шлаків. Багато ефірних олій використовується в боротьбі з бактеріальними та вірусними інфекціями, а також для їх профілактики.

Ароматерапія – це одна з найбільш приємних і розслаблюючих процедур, яка неодмінно приносить задоволення і допомагає позбутися від недуг та втоми.

Підопічні відділення денного перебування з задоволенням відвідують цю «Чарівну кімнату». Найбільше бажаючих оздоровитись є в осіннє – зимовий час, коли вірусні інфекції більш активні. Сеанси релаксації проходять під наглядом медсестри відділення. Багато підопічних вже пройшли всі 4 програми й відзначили, що їхнє самопочуття значно поліпшилося.

 

Перейти до вмісту