Skip to main content

Казкове Різдво для підопічних Слобідського терцентра

|

Стало доброю традицією в період новорічно-різдвяних свят у світлиці Слобідського територіального центру проводити святкові заходи.

У середу, 8 січня, відбулась зимова вистава – феєрія, що занурила кожного присутнього у казкову Різдвяну атмосферу, здивувала і лишила по закінченні найкращі враження на довгий час.

Різдво – це саме сімейне свято, бо Господь народився у сім’ї, серед людей. Але, через прикрощі життєвих обставин, для багатьох наших підопічних терцентр і є його найближча родина. Відвідувачі хорової та театральної студії нагадали присутнім історію біблійної оповіді. Потім показали чудову змістовну виставу про те, як треба ставитись до оточуючих, особливо до тих, хто опинився у скруті, про те, чому саме вбрана ялинка є символом Різдва. Звучали нові колядки, нові пісні, які співали нові солісти. Демонструвалися різдвяні кліпи, заходили до гостини янголи та три волхви, а на додаток трошки й посміялися. Розійшлися наші друзі по домівках з відчуттям тихої радості та чеканням майбутнього світлого свята.

Перейти до вмісту