Skip to main content

Соціальні послуги підвищують якість життя

У першій декаді вересня комісіями з внутрішньої оцінки якості надання соціальних послуг територіального центру надання соціальних послуг Немишлянського району міста Харкова підведено підсумки внутрішньої оцінки якості надання соціальних послуг: догляд вдома, паліативний догляд вдома, соціальна адаптація, денний догляд.

Результати роботи підводились за період з 1 травня по 31 вересня поточного року. В умовах карантину спілкування з отримувачами соціальних послуг проводилось, в основному, телефоном, а також в месенджерах. В опитуванні взяли участь: 34% – отримувачів послуг догляд вдома, 51% – паліативний догляд вдома, а також 48% – соціальна адаптація та 100 % – денний догляд. На засіданнях комісій було відзначено об’єктивність та високий рівень при зборі відповідних даних щодо якості послуг, які надавались відділеннями соціальної допомоги вдома та відділенням денного перебування. За результатами роботи за чотири місяці були також відзначені заходи щодо покращення стану надання вищеназваних соціальних послуг.

Комісіями з внутрішньої оцінки якості надання соціальних послуг тер центру ухвалено рішення – якість надання соціальних послуг догляду вдома, паліативного догляду вдома,соціальної адаптації та денного догляду оцінити на вищу оцінку «ДОБРЕ».

Перейти до вмісту
%d