Skip to main content

1 грудня 2020 року відбудеться #ЩедрийВівторок

#GivingTuesday — це синергія суспільства, некомерційних організацій та бізнесу. Вони об’єднуються та показують, яку силу має системне та масове добро.

#ЩедрийВівторок (англійською #GivingTuesday) виник у 2012 році в США і, завдяки тисячам учасників, поширився світом. Україна приєдналася до ініціативи у 2018 році.,

#GivingTuesday був створений з простою ідеєю: спонукати людей робити добрі справи. Але за останні 8 років ця подія перетворилася на глобальний рух, який надихає сотні мільйонів людей з усього світу творити добро. #GivingTuesday поширює добро та щедрість, об’єднує людей та дає нам спільну велику справу на всіх. До ініціативи може доєднатися кожен, адже ви завжди можете допомогти часом, талантом чи грошима.

Восьмий рік поспіль #ЩедрийВівторок збирає мільйони в грошовому еквіваленті та мільярди в негрошовому — завдяки часу, зусиллям, ресурсам, зв’язкам тощо, які люди присвячують благодійності. Перша акція допомогла неприбутковим організаціям зібрати близько 10 мільйонів доларів, а у 2019 році завдяки #GivingTuesday вдалося зібрати більше мільярда доларів по всьому світу.

#ЩедрийВівторок – Всеукраїнський день добрих справ,  який розвиває культуру благодійності, змінює ставлення та підходи до неї. Проєкт заохочує робити добрі справи та змінювати світ на краще. Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи. Цього року #ЩедрийВівторок відзначатимуть 1 грудня.

Що можна зробити до дня добрих справ:

  1. Обрати вже існуючу ініціативу або придумати нову.
  2. Зробити добру справу спільно з колегами та розповісти про це у соціальних мережах – 1 грудня 2020 року.
  3.  Зарєструвати свою добру справу на сайті https://givingtuesday.orq.ua

Instagram: giving_tuesday_ua

Facebook: https://www.facebook.com/GivingTuesdayUA

У разі виникнення питань – звертатися до координаторки Щедрого Вівторка Україні – Любові Раїнчук або Оксани Ліщини, менеджерки по роботі з партнерами.

Контакти:

+380 (68) 335 85 85

Перейти до вмісту
%d