Skip to main content

Пункт прокату засобів реабілітації у терцентрі надання соціальних послуг Московського району

Іноді у житті складаються такі ситуації, коли особи похилого віку або особи, які отримали травму, стають тимчасово малорухомою групою населення. Опинившись в складній життєвій ситуації, людині або родичам, які доглядають за нею доводиться пристосовуватися до нових умов, адаптуватися до потреб, що виникають у зв’язку з інвалідністю або хворобою. Перед ними постає купа питань: спочатку де купити недорогі технічні засоби реабілітації тимчасового використання, а потім, після одужання,  як його продати? І тут на допомогу приходить пункт прокату засобів реабілітації, який функціонує у складі відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру надання соціальних послуг Московського району міста Харкова. Послуги пункту прокату спрямовані на зменшення обмеження життєдіяльності, відновлення здатності до самообслуговування та соціальної активності, пересування.

На сьогодні в пункті прокату в наявності є інвалідні візки, палиці, ходунки. Для поповнення матеріально-технічної бази пункту прокату терцентр тісно співпрацює з Управлінням соціального захисту населення адміністрації Московського району Харківської міської ради.

Засоби допоміжного пересування видаються безкоштовно для тимчасового користування громадянам, які знаходяться на обліку у структурних підрозділах територіального центру.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 725-39-48.

Адреса пункту прокату: вул. Валентинівська, 23-г

Перейти до вмісту