Skip to main content

Слова подяки від підопічних за обслуговування – сама висока оцінка для соціальних працівників

Головне в роботі територіального центру – покращати якість життя наших підопічних, особливо під час пандемії, коли соціальні робітники, як і медики, опинились на передовій.

Працівники територіального центру, незважаючи на посилені карантинні заходи, продовжують працювати в установленому режимі та щоденно дбають про те, щоб в умовах карантину громадяни похилого віку та особи з інвалідністю, отримували необхідні соціальні послуги.

Соціальні робітники регулярно відвідують підопічних, які перебувають вдома, та  забезпечують  їх продуктами харчування, медикаментами та іншими товарами, а також допомагають оплачувати рахунки,  прибирати тощо.

Праця соціального робітника – це дуже важка робота, так як більшість  підопічних – це літні, важко хворі люди, які з тієї чи іншої причини не можуть обслуговувати себе самостійно. Вони потребують не лише допомоги по господарству, а також і співчуття, розуміння, підтримки.  При спілкуванні з підопічними  соціальні робітники прагнуть підтримувати їх стабільний психо-емоційний стан, що є дуже важливим  під час епідемії COVID-19. Часом буває так, що навіть проста коротка розмова з літньою  самотньою людиною, може принести  хвилини радості і викликати посмішку на обличчі.

До терцентру  постійно  надходять  слова подяки від   підопічних,  як по телефону, так і в листах, що є  самою високою оцінкою нашої роботи.

Перейти до вмісту