Skip to main content

Супровід осіб з інвалідністю з порушенням слуху

В рамках реалізації проєкту «Центр з супроводу осіб з інвалідністю з порушенням суху» Харківської обласної організації УТОГ 13 травня 2021 року в ОБК УТОГ відбулася зустріч з ГО «Харківська Асоціація незрячих юристів». Починаючи з 2004 року організації співпрацюють разом та проводять спільні зустрічі. Під час зустрічей розглядаються різні питання  і завжди слухачі отримують безліч корисної інформації: про ПФУ, соціальному захисту та правовій  допомозі. Це дуже важлива і корисна інформація для людей з порушеними слуху. Завдяки професійним перекладачам  ця інформація була доступно донесена людям, що не чують, які залишилися дуже задоволені. В рамках проєкту заплановані такі зустрічі з ГО «Харківська Асоціація незрячих юристів» кожного кварталу.

Для якісної допомоги особам з порушенням слуху надаємо номер «Сервіс УТОГ» + 380732712240, де працюють кваліфіковані перекладачі жестової мови.

Проєкт реалізовується в рамках міського конкурсу соціальних проєктів «Єдина соціальна мережа» Управління з соціальних питань Департаменту соціальної політики Харківської міської ради.

Перейти до вмісту