Skip to main content

Установчий семінар проєкту «Харківського центру волонтерів»: «Інклюзивна арт-терапія для людей з інвалідністю в умовах пандемії COVID-19»

В рамках проведення установчого семінару проєкту «Харківського центру волонтерів»: «Інклюзивна арт-терапія для людей з інвалідністю в умовах пандемії COVID-19» за підтримки управління з соціальних питань, Департаменту соціальної політики Харківської міської ради, Єдиної соціальної мережі м. Харкова, відбулася презентація проєкту, активне обговорення запланованих акцій та заходів в рамках проєкту організації, волонтерський актив.

Метою проєкту «Харківського центру волонтерів» є сприяння підвищенню ефективності соціального захисту осіб з інвалідністю в умовах пандемії COVID-19 шляхом впровадження інноваційної соціальної технології щодо реабілітації та адаптації у суспільство людей з інвалідністю через їх соціально – творчу самореалізацію шляхом функціонування Творчої майстерні для людей з інвалідністю, залучення їх до творчої діяльності волонтерського інклюзивного соціального театру та волонтерської діяльності на благо територіальної громади м. Харкова.

Дякуємо всім учасникам та учасницями за вашу активність та залученість! Дякуємо за підтримку управлінню з соціальних питань, Департаменту соціальної політики Харківської міської ради, Єдиній соціальній мережі м. Харкова!  Продовжуємо активно працювати!

 

Перейти до вмісту