Skip to main content

Cоціальний cупровід учасників АТО/ООС в м.Харків

Соціальний проєкт «СВІЙ-СВОЄМУ» – надання невідкладної допомоги побратиму. Це соціальний супровід учасників АТО/ООС, який за станом здоров’я обмежений в вирішенні своїх проблем самостійно. Група людей, яка  буде надавати ефективні консультації щодо вирішення конкретних питань учасників АТО з інвалідністю, за необхідністю виїжджатиме та супроводжуватиме побратимів до лікарень, різних держаних інстанцій та закладів соціального захисту.

Перевагою даної програми є те, що будуть надаватися консультації, які засновані на реальному досвіді який мають учасниками АТО/ООС члени ГО «Спілка Інвалідів – учасників АТО «НЕПЕРЕМОЖНІ», що вже практично 7 років працюють з воїнами-захисниками Батьківщини.

Інвалідність – це не вирок. Як доводить практика, особи з інвалідністю  можуть бути і стають повноцінними членами суспільства, які надихають своїм прикладом багатьох, зокрема й абсолютно здорових людей.

Якщо Вам потрібна допомога або консультація звертайтеся за адресою: м. Харків м-н Свободи 5, Держпром 6 під’їзд, 1 поверх офіс 19 щодня крім суботи та неділі з 11 до 16 години та за телефоном: 063-824-44-54.

Перейти до вмісту