Skip to main content

Майстер-клас за технікою «декупаж» у Новобаварському терцентрі

Найкращий подарунок – зроблений власними руками. Адже такі милі серцю дарунки зберігають у собі частинку тепла, піднімають настрій, а іноді, стають оберегом. Оригінальні дарунки своїми руками запам’ятовуються надовго, їх з любов’ю зберігають, згадуючи дарувальника.

Для того щоб зробити такий подарунок необов’язково мати «золоті руки», достатньо докласти трохи зусиль, запастись терплячістю і хорошими думками.

У територіальному центрі надання соціальних послуг Новобаварського району у денному відділенні було проведено майстер-клас з виготовлення декоративних подарункових пляшок технікою «декупаж».

Декупаж – це захоплююча техніка декорування різних поверхонь паперовими фрагментами.

Декупаж дозволяє створювати як нові рукотворні шедеври, так і облагородити речі, які вже були у вжитку – старі меблі, вази, лійки та інше домашнє начиння; створювати унікальні арт-об′єкти і розставляти яскраві акценти в інтер′єрі.

Ця чарівна техніка має необмежені можливості і може бути застосована на будь-яких поверхнях: дереві, металі, склі, пластику, текстилі, шкірі, картоні, а також ідеально поєднується з іншими декоративними техніками.

Заняття декупажем творче та захоплююче! Учасники не просто гарно провели час, створюючи власний дизайн побутової форми, але й навчилися створювати неповторні подарунки власноруч.

Перейти до вмісту