Skip to main content

Святковий концерт присвячений Дню Незалежності України та Дню визволення міста Харків від фашистських загарбників відбувся в Шевченківському терцентрі

З днем Незалежності, країна!

20 серпня 2021 року у відділенні денного перебування територіального центра Шевченківського району міста Харкова  пройшов святковий концерт за участі клубу активного довголіття «Афродіта» присвячений Дню Незалежності України та Дню визволення міста Харків від фашистських загарбників.

 

З Днем Незалежності країну вітаємо

Добробуту й миру щиро бажаємо:

Щастя й удачі всім нам,

Усім українським донькам і синам!

 

 

Напередодні Дня незалежності України та Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників у відділенні денного перебування територіального центра Шевченківського району міста Харкова  пройшов святковий концерт за участі клубу активного довголіття «Афродіта».

На початку свята прозвучав гімн України та заступник директора територіального центра Шевченківського району Санковська Євгенія В’ячеславівна привітала усіх присутніх.

Протягом години учасники клубу активного довголіття «Афродіта» вітали глядачів з державним святом. Під час концерту виконувалися українські пісні, зачитувалися вірші на патріотичну тему. Лунали дивовижні мелодії бандури та сопілки. Емоційно і весело зачитана гумореска ще більше підняла настрій у глядачів. Родзинкою свята були запальні танці.

Організаторам концерту вдалося створити на сцені та в залі дивовижну атмосферу єднання, доброти і взаєморозуміння. Глядачі гучними оплесками висловлювали подяку артистам. Захід був проведений з дотриманням протиепідемічних норм у зв’язку з продовженням карантину  в Україні до 31.08.2021 року.

До Дня визволення міста Харків від фашистських загарбників присутні вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

 Згук незабутній перемоги
Лунає досі у серцях.
Блиск переможної дороги
Дарує радість у роках.
Героїв мало вже лишилось,
Покрила скроні сивина,
І щастя у серцях з’явилось,
Лише в душі гримить війна.
На грудях ордени, медалі,
В строю їх чутно тихий дзвін.
Ім’я їх в українській долі
За це їм наш низький уклін.

 

Перейти до вмісту